جمعی خوانی کتاب کودک، خانواده، انسان
افرادی که با به اشتراک گذاشتن تجربیات روزمرهشان کمک بسیار بزرگی به همدیگر میکنند و استادی که مشفقانه سراپاگوش است، کم و گزیده سخن میگوید، اما تأثیراتی عمیق برجای میگذارد…
کتاب کودک، خانواده، انسان برای عامه جامعه بسیار قابل استفاده است و اگر از ایدهآلها پایین بیاییم، همین روش کتاب حرکت بزرگی به سمت یک جامعهی انسانی ایجاد خواهد کرد، اما با نگاه ایدهآل گرایانه، توجخ خاصی روی تربیت عقلانی در نگاه پروفسور جنیات، نیست. در این نگاه احساسات، عواطف و هیجانات؛ محور و محرک وجود انسان است که قطعا نیاز به اندیشیدن و تفکر بیشتر برای تبدیل شدن به یک الگوی بومی دارد.
کتاب نوشتهی «ادل فبر» و «ایلین میزیش» دو نویسندهٔ آمریکایی در حوزه فرزندپروری، خانواده و ارتباط میان والدین و فرزندان است. نویسندگان به مدت پنج سال در یک گروه تربیت کودک؛ زیر نظر پروفسور جینات شرکت کردند تا فرزندانشان را با روشهای بهتری پرورش دهند.
این جلسه از صفحه ۱۴۷ تا صفحه ۱۶۶ کتاب بوده که به نظرم مهمترین فصل کتاب هست. در بخشی کوتاهی از این جلسه راجع به #احساس_گناه که این روزها خیلی ما با اون روبهرو هستیم صحبت شده.
این جلسه از صفحه ۱۶۸ تا صفحه ۱۷۸ کتاب بوده که در مورد احساس گناه و #عذاب_وجدان والدین گفتگو کردیم که به نظرم مهمترین مشکل مادر ایرانی در رابطه با فرزندشه. احساسی که میتونه هم برای خودمون و هم برای فرزندمون آسیبزا باشه
این جلسه از صفحه ۱۷۹ تا صفحه ۲۲۹ کتاب بوده که در مورد خشم والدین گفتگو کردیم. با توجه به بررسیهایی که داشتیم، بیشترین سوال و دغدغهای که والدین مطرح میکنن بحث خشونت هست و با توجه به اینکه در انتهای جلسه راهکارهایی برای کنترل خشم گفته میشه، به نظر گوش کردن این صوت در این زمینه میتونه خیلی کمککننده باشه.